Dior divatház

2017. augusztus 21., hétfő

Yves Saint Laurent Belle d'Opium női parfüm



1979-et írunk..., és YSL piacra dobja Opium nevű parfümjét ami óriási döbbenetet kelt az illat és divat világában egyaránt. Prokovatív név, buja hirdetések, és egyértelmű utalás arra, hogy a híres divattervező sem veti meg az efféle örömöket...
A nőket azonban ez mit sem érdekelte, megőrültek ezért az erősen keleties illatért, amely a nevéből áradó provokációval, hosszú évekig a világ legsikeresebb parfümje volt. Egy legenda.  Azóta eltelt jó pár évtized, de minden generációnak szüksége van mítoszra. 

Az YSL illatkreátorainak sikerült ezt a mítoszt számunkra újra megteremtenie, melynek neve: Belle d' Opium. A XXI. századi érzékiséget teremti meg, mely egyszerre nőies, rejtélyes, és titokzatos. A parfüm maga a luxus, a vágy, a bujaság szimbóluma.

És tökéletes függőséget okoz... A ritka és értékes összetevőknek köszönhetően, még mindig Kelet világába repülünk varázsszőnyegen. Barack és fehérbors, Casablanca liliom és tömjén, jázmin és szantálfa illatjegyek garantálják a tökéletes bódulatot. Csomagolása is egy üzenet, mely hűen viseli a klasszikus Opium jegyeit, de már napjaink izlését figyelembe véve, "electric" design-nal felruházva.

A kék szín az érzékiséget szimbolizálja, az arany a luxust, mely az örök YSL stílust testesíti meg, és végül a vörös amely a szenvedélyt és az erőt sugallja. Az illat múzsája: Melanie Thierry francia színésznő lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...