Dior divatház

2017. augusztus 23., szerda

Yves Saint Laurent Parisienne női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/yves-saint-laurent-parisienne-edp-noi-parfum.html

Parisienne (EDP) - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)


Amitől Kate Moss összegyűrte a takarót! Ágyban és autóban, látványosan élvezi Kate Moss az Yves Saint Laurent legújabb, Parisienne fantázianevű parfümjét egy most bemutatott reklámfilmben.

Nem kell párizsi születésűnek lenned ahhoz, hogy parisienne legyél, csak az érzés számít" " nyilatkozta az YSL Beaute sajtófőnöke, és úgy tűnik, igaza volt. A reklámfilben Kate Moss láthatóan nagyon benne van a Parisienne-érzésben.

Az YSL Parisienne egy fás-virágos parfüm, némi rózsa és gyümölcsillattal megbolondítva, amivel a márka főként a 30 év feletti nőket szeretné lenyűgözni.

Yves Saint Laurent Parisienne EDP parfüm a kifinomult és biztos ízléssel bíró nőknek készűlt. Tulajdonképpen egy régebbi illat, az 1983-as Paris újraértelmezése (ez a mai napig az egyik legsikeresebb parfüm Franciaországban).

Parisienne illatot Sophia Grojsman és Sophie Labbé alkották meg, a főbb jegyei az áfonya és a szeder, valamint a rózsa, az ibolya, a pacsuli, a vetiver, az ámbra és a szantálfa.

A reklámplakát, ahol Kate az Eiffel-torony előtt látható, Craig McDean fotós munkája. Most végre kipróbálhatjuk, valóban annyira élvezetes-e, mint azt a reklámfilm sugallja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...