Dior divatház

2017. november 20., hétfő

Marc Jacobs Bang férfi parfüm Ritkaság Utolsó Db!


https://www.vip-parfumeria.hu/parfum-ritkasagok/marc+jacobs+bang.html
Marc Jacobs Bang - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)

Marc Jacobs legújabb, ezúttal férfiaknak szóló kreációja humorával és energiájával az illatok konvencionális határait feszegeti. Az illat magabiztos és érzéki. Robbanásszerűen indít, a fekete-, piros- és fehérbors hármasával. A szokatlan keverék a megnyerő férfias eleganciát hívja életre.

Az illat szíve és alapja klasszikusan férfias-fás illatokat tartalmaz, amelyek melegséget kölcsönöznek az illatnak. Hipnotikus, illatos gyanta és aromás benzoin olvad össze a vetiver, fehér moha és pacsuli illatával, így garantálva az erőteljes érzékiséget. Ikonikus palackja első pillantásra meghökkentő, akár egy kortárs művészeti alkotás.

A design minden elemét magában hordozza klasszikus alakjával, sötétszürke és fekete színeivel. A klasszikus formát mintha egy ütés alakította volna egyedivé. A hirdetés arca ezúttal Marc Jacobs. Most először tűnik fel saját kampányában, ahol megmutatja provokatív oldalát. Csábító megjelenése mély szexualitást sugároz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...