Dior divatház

2018. február 26., hétfő

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/narciso-rodriguez-fleur-musc-for-her.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6211

Narciso Rodriguez L'Absolu, mámorító újraértelmezése a Az ikonikus illatgyűjtemény továbbra is meglepő és csábító taggal bővűlt a Fleur musc -al, mely az "én vágyam" alapkoncepcióra épül.

A FLEUR MUSC FOR HER a nők mély érzékenységét testesíti meg. Egyedülálló, mégis addiktív: az új illat duális természete: szeszélyes (báj) és tüzes (szenvedélyes)

"A Fleur musc egy merész, szenvedélyes nőiességet képvisel;. Fleur Musc lányt olyan nők ihletették, akik függetlenek, kitartóak, szenvedélyesek és a végtelenségig elszántak!

"A Fleur Musc sok nő szellemiségét képviseli" - mondja a tervező. Az illata megragadja a nőiesség szabadságát ezáltal vitalitást kölcsönöz és érzéki magabiztosságot sugároz.

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc illatában a központi pézsmás szívjegyet rózsa, fűszerek és fás-borostyános jegyek fűszerezik, mindez egy ragyogó illatban testesül meg. Egy fűszeres, pézsmás, virágos, ciprusi illat, melyet Sonia Constant és Calice Becker alkottak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...