Dior divatház

2018. február 5., hétfő

Nina Ricci Les Délices de Nina

https://www.vip-parfumeria.hu/nina-ricci/Les-Delices-de-Nina.htmlÉdes csábítás

A Les Délies de Nina egy új limitált kiadása a Nina illatoknak.

Egy illat, amely emlékeztet gyermekkorunk kellemes, édes világára. Egy édes csábítás, a fiatal lányoknak, akik új ízeket keresnek. A már kultikus alma alakú üveg ezúttal egyedi jeleket kapott. Kellemes, fényesen fluoreszkáló rózsaszín, arany karamellel borítva. Puha tapintása fellobbantja minden érzékünket.

A fejjegyben a citrom és a mandarin fanyar frissességét, a színek fesztiválját és a citrus jegyek szikrázását fokozza egy csipetnyi málna. A szívjegy felfedi a finom és exkluzív epres cukorka akkordot, karamellel és gardéniával keverve. Míg az alapjegyben a praliné és a fehér pézsma teszi ellenállhatatlanná az illatot.

És egy kis különlegesség a Nina Ricci Les Delices de Nina illathoz. Ehhez a kiadáshoz, Nina egy új partnerhez fordult, hogy együtt ünnepeljék az édes ízeket. Papabubble, a minőségi, egyedi, kézzel készült édességek készítője 2004 óta. Valódi művészek, akik páratlan módon megálmodják és megformálják az édességeket. A Les Délices de Nina számára a Papabubble elkészítette Nina limitált kiadású cukorkáit, pezsgő, élénk eper ízzel. Színesek, könnyűek, játékosak és finomak: röviden, minden, ami Nina.

Íme a finomságok! Ugye, hogy ellenállhatatlanok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...