Dior divatház

2018. február 5., hétfő

NINA RICCI Nina & Luna

https://www.vip-parfumeria.hu/nina-ricci-luna-edt.htmlMint egy varázslatos mese, ezt hivatott megjeleníteni a Nina Ricci divatház legújabb parfüm kreációja, a Luna. Titokzatos, csábító, romantikus és mondern egyszerre. Minden korosztály megtalálja a benne rejlő szépséget. A Luna Christophe Raynaud és Marie Salamagne parfümőrök csodálatos alkotása.

Az édes-fás-virágos Nina Ricci Luna kompozíció erdei gyümölcsök és érzéki narancsvirág kombóval nyitja meg a csodát. Szívjegyében a karamella elegyedik a titokzatos vasvirággal, melyet megfűszerez a szantálfa és a madagaszkári vanília.

Nina Ricci Luna formájában továbbra is megmaradt az ikonilkussá vált alma forma, amit egyébként Olivier Cresp alkotott meg anno és ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Ezúttal kék színben pompázik a tiltott gyümölcs, aranyló levele igazi ékkő, cuki fekete bőr díszítéssel a nyakán. A holdfényes éjszakát vetíti elénk zamatos gyümölcs-pompával, melyből egy tündérmese kerekedik ki.

Kívül-belül varázslatos alkotás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Givenchy Gentlemen Only

https://www.vip-parfumeria.hu/Givenchy-Gentleman-Only.html https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5091 Úriember mindi...