Dior divatház

2018. február 5., hétfő

Nina Ricci Rose Extase

https://www.vip-parfumeria.hu/nina-ricci/rose-extase-edt.html







Nina Ricci Rose Extase. A rózsa maga. Mint egy meghitt szenvedély, ez az illat a nők érzéki álmait öleli fel. A Rose Extase egy könnyed felhő: egy rózsa bájos rezdülése, a bőr érzéki vonzerejével szövetkezve.

Az új Eau de Toilette Sensuelle egy ragyogó hullám, melyet a rózsa vibrálása kísér, s így bontakozik ki egy magával ragadó utazás: virágzás, a bőr bársonyos érzékisége, melyet körül leng a szirom rebbenő lélegzete, mélyen a pompás fénybe tekintve.

Illatok és érzelmek olyan virágzása ez, melyben a vágy és az érzések egy hatalmas lélegzetvétellé olvadnak össze; dallamok és képek tökéletes harmóniájává. Ragyogó, izzó impulzus, egy intenzív virágzás gyorsulása, mely az abszolút eksztázishoz vezet.

Fő illatösszetevők: pompázó rózsa, enyhén savanykás málna, érzéki vanília, pézsma, ámbra. „A Rose Extase egy vibráló, illatos rózsa virágzása a pézsma érzékiségével fokozva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...