Dior divatház

2018. február 6., kedd

Thierry Mugler Alien

https://www.vip-parfumeria.hu/thierry-mugler-alien-eau-de-parfum-noknek.htmlThierry Mugler Alien ámbra és fás virágos jegyek kavalkádja.

- Noszály Sándor élsportoló szerint: "Fűszeres bevállalós illat. Akihez tényleg illik, hódít vele, de ha nem, akkor csalódást okozhat a parfüm."

- Győri Krisztián parfüm szakértő: "Nekem túl tömény, bódító ez az illat. A nő, aki hordja, a figyelem középpontjába akar kerülni vele.

- Galambos Péter alias Galamb az MTV Kultúrház műsorvezetője: "Elfedős illat, aki viseli, valamit rejteget. Éppen csak átkell szaladni alatta, azonban sokáig eltart, egy idő után enyhül a töménysége."

Alien-nek, a nap istennőnek, hatalmában áll minden nő igazi ragyogását felszínre hozni. Kivételes aurája, egy arannyal és drágakövekkel díszített palota fényével ragyogja be a teret. Drágakövek, tele intenzív és jótékony hatású energiákkal. 2005-ben jelent meg az Alien az Eau De Parfum. Mint egy drága elixír, amely a borostyános, fás, virágos illatjegyekből született.

Ma, Thierry Mugler új, sugárzó energiával öltözteti fel az Alien-t, és bemutatja az illat Eau De Toilette változatát. Alien EDT ragyogásával és titokzatosságával megtéveszti és megbabonázza az érzékeket: egyszerre pezsgő és kitárulkozó, ugyanakkor rejtélyes és titokzatos. Az illat: Virágos, fás, borostyános kompozíció.

Az Alien EDT -t a vidám és ragyogó frissesség jellemzi. Egy alkotás három "meglepetéssel". Szikrázó citrusos akkordok Első benyomásra energikus és friss, amelyet a fej jegyben szereplő mandarin esszenciának köszönhet. Pikánsnak és enyhén csípősnek érezhetjük, az első találkozásra.

Ragyogó virágosság. A fehér virágok fantasztikus harmóniájától válik az illat teljes egésszé, melyet a marokkói jázmin ural. Ettől a különlegességtől válik szikrázóvá és ragyogóvá az Alien EDT.

Rejtélyesség, az ölelő fehér borostyán, amely időtlen, örökzöld és mégis modern. Ezen kívül a titokzatos kasmír fa . ezek a harmóniák fonódnak össze egy rejtélyes ölelésben, ez kölcsönzi a bőrnek a finom érzékiséget és varázslatot, amit az illat viselése során érezhetünk. Ez az Alien emblematikus védjegye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa női parfüm

Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa női parfüm https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6532 A különleges Guerlain Aqua All...