Dior divatház

2018. február 6., kedd

Thierry Mugler Angel Muse

https://www.vip-parfumeria.hu/thierry-mugler-angel-muse.html


Elragadó, érzéki és ragyogó Fedezze fel az ANGEL Muse, addiktív, felettébb nőies illatát Thierry Mugler legnépszerűbb parfümjének az időtlen Angel edp -nek legújabb kiadása az Angel MUSE, mely még vonzóbb mint valaha. "Új illat, új üveg, új időszámítás: lökéshullám rázza fel az angyali galaxist. Angel MUSE üzenete: HateToLove .... "

Orientális-vanília gourmand parfüm, erőteljes és lehengerlő. Az illat, mely nyomot hagy maga után, személyisége van, tisztelettel adózik az elragadó, érzéki és ragyogó nőiesség előtt. Egy illat, amit a gyermekkor emlékei, a végtelen űr és a végzet asszonya ihletett. Egy teljesen egyedi, függőséget okozó illat.

Thierry Mugler Angel Muse illat ellenállhatatlanságát a mogyorókrém biztosítja, gourmand jegyei: csokoládé, vanília, vattacukor Szív jegyei krémes tejszínhab, elegáns mogyorókrém és rózsa édességét az alapjegyben található férfias jellegű vetiver és pacsuli markáns illata hozza egyensúlyba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...