Dior divatház

2018. március 26., hétfő

Yves Saint Laurent Yvresse

https://www.vip-parfumeria.hu/yves-saint-laurent/yvresse-heritage-collection-edt.htmlYves Saint Laurent Yvresse parfüm egy szikrázó és szédítő női illat, amely korábban a Champagne név alatt volt ismert. Az Yvresse parfüm kiválóan illik bármely alkalomhoz és hangulathoz. A virág és gyümölcs árnyalata elnyeli Önt és hirtelen úgy érzi majd, mintha egy virágzó tavaszi réten találná magát.

Az Yvresse nem egy tipikus illat, amelynek hosszú idő kell, hogy szétáradjon. Az Yves Saint Laurent Yvresse parfüm összetétele rövid idő alatt kibontakozik és amint a briliáns felső hangok is elcsitulnak, az illat körülöleli Önt kellemes melegségével.

Az Yvresse parfümöt először 1993-ban mutatták be. Az, hogy ilyen sokáig forgalomban maradt, tanúsítja nagy népszerűségét. Egy egyedi virágos parfümről van szó, amely olyan nőknek ajánlott, akik a hétköznapjaikat egyedivé szeretnék változtatni. Az Yves Saint Laurent Yvresse parfüm egyaránt kápráztatóan hat Önre és környezetére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...