Dior divatház

2018. április 12., csütörtök

Giorgio Armani Armani Code Sport Athlete

https://www.vip-parfumeria.hu/Giorgio-Armani-Code-Sport-Athlete.htmlArmani háza bemutatja az Armani Code Sport illat limitált kiadású változatát az Armani Code Sport Athlete-t. A nyári olimpiai játékok (2012 London) által ihletett illat energiával teli és a legkimagaslóbb sportolók fizikális és mentális kitartása előtt tiszteleg.

Az illat kirobbanó energiáját és frissességét a mentának, mediterrán citrusos gyümölcsöknek, rózsaszín borsnak, gyömbérnek köszönheti. Az illatot az ambrox, tömjén és vetiver teszi tartóssá. Fényűző, kiforrott, férfias illata izgalmakkal teli. Citrusfélék és gyömbér esszenciáját tartalmazza, melyek különlegessé és csábítóvá teszik. A parfüm szívében háromféle menta - fodormenta, vad menta és borsmenta - illata rejtőzik, melyek együttes hatása ösztönzőleg hat a parfüm viselőjére.

Armani Code Sport Athlete alapjában a tengerek fekete aranyának is nevezett ámbra és nedves föld illatát idéző vetiver rejtőzik, melyeket fás aromák fűszereznek, s együtt egy heves, temperamentumos illatot alkotnak. Az Armani Code Sport Athlete EDT nemcsak az adrenalin szerelmeseinek ajánlott, akik elsősorban szórakozásra, sportra vágynak.

A holdfényes esték csábítását előnyben részesítő férfiak is magukra lelnek majd benne. A Armani Code Sport Athlete pazar illata a férfitest szépségét, erejét, ösztönösségét, érzékiségét és szenvedélyét jelképezi. Kényeztesse magát az Armani Code Sport Athlete varázslatosan izgalmas illatával!

Kényelmes üvegének köszönhetően az Armani Code Sport Athlete-ot minden helyzetben használhatja. Fedezze fel az Armani Code Sport Athlete által nyújtott végtelen felfrissülést, mely kihangsúlyozza férfiasságát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...