Dior divatház

2018. június 28., csütörtök

Davidoff Adventure

https://www.vip-parfumeria.hu/davidoff-adventure.html







A koncepció A kalandor szellem nem életkor kérdése, hiszen minél többet él az ember, annál többet fedez fel önmagáról, köszönhetően a rengeteg, váratlan szituációnak, amivel találkozik. Az illat egy olyan férfi illata, akinek fontosak az értékei, bátor és akaraterős, éli és élvezi az életet és az érzéseket.

Tapasztalja meg az ismeretlen izgalmát! Teljesen mindegy, mennyi időnk van, egy év, egy hónap, egy hét vagy kevesebb...az utazás felpezsdíti a vérünket, kinyitja a szemünket, hogy olyat is meglássunk, amit eddig nem. Mert életünk végén nem a megivott koktélokról, megszerzett javakról és a kérdéses jogainkról kell majd számot adnunk, hanem arról, hogy mindent felfedeztünk és megtanultunk-e önmagunkról.

Zino Davidoff 1906. március 11-én született Kievben, Oroszországban. Nagy kalandor, utazó és életművész volt, aki mind mentálisan, mind fizikálisan elég erős volt ahhoz, hogy meghódítsa a világot és felépítse a saját cégét. A férfi, akinek érzéke volt a lényeges dolgokhoz, aki megértette, hogy értékelni kell a pillanatot és aki a szenvedélyéből filozófiát gyártott. A férfi, aki hitte, hogy az életet úgy kell élni, hogy megérje végigélni. A férfi, aki soha nem tévesztette el a célt, aki sikeres üzletemberként is hű maradt önmagához és az elveihez. Ha Zino Davidoff még köztünk lenne, Adventure-t használna!

Az illat: Az Adventure fejillata friss, energikus, az esőerdők illatát idézi. A tonik, a citrom és a bergamot gondoskodik a lendületről, a zöld és a pára illata pedig felidézi az amazóniai dzsungelt.

Szívillatában a fekete szezám idézi fel a meleg, földillatot és a férfiasságot, anélkül, hogy a tradicionális fa és bőr illatot hozzákeverték volna.

Az alapillat exotikus fák érzéki keveréke, ami függővé tesz mindenkit az illattól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...