Dior divatház

2018. június 27., szerda

DSQUARED2 WANT Pink Ginger

https://www.vip-parfumeria.hu/dsquared-want-pink-ginger.htmlA divatház 2015-ben megjelentetett, nagy sikert aratott Want parfümje után itt az első flanker változata, a Want Pink Ginger.

A parfümpiacon jelenleg trendi a pink színekben pompázó dizájn és azt ezt tükröző összetevőkből álló parfümkreáció. A rettentő modern külső gourmet-vanília kategóriát takar, ami szintén a legdivatosabb manapság.

A Want Pink Ginger egy új fejezet a Want kollekció történetében, mely a Hölgyekre jellemző sokszínűségét zárja magába. Itt az ideje, hogy a pikáns, eleven oldalad reflektorfénybe kerüljön! A Want lány tudja, hogy mit akar, vicces és érzéki. A Want Pink Ginger egy keleties, virágos illat, szokatlanul friss és vibráló személyiséggel, melyben minden a Rózsaszín Gyömbér körül forog.

Elég egy csepp, a japán konyhának eme finom, fűszeres összetevőjéből, és minden egy csapásra megváltozik. Az üveg formája változatlan maradt, igen egyedi a piacon, egyenesen kiugrik fürdőszobapolcunk többi díszes darabjai közül. Vétek kidobni, ha kiürült.

Want Pink Ginger kupak színe pink színbe borulva hívogatóan csábít bennünket vad táncra vele. A kompozíció a nevében is megjelenített gyömbérrel leng körül bennünket varázslatos és érzelmes édes jegyekbe keveredve. Fűszeres jegyei csak úgy pezsegnek a mézes vanília akkordokkal. Energikus, kacér, vad és érzéki.

Különleges ambivalens összetevői melengetve körülölelnek és nem eresztenek többé. Beindítja minden érzékünket.

Dsquared Want Pink Ginger parfüm különlegesen dús nyitánya gyömbérrel, mandarinnal, citrommal, rózsaborssal és az egzotikus mangósztánnal indul.

Szívjegyében illatos virágos jegyek pompáznak a neroli, a damaszkuszi rózsa és a heliotrop személyében.

Alapja intenzíven édes a madagaszkári vanília és a vanília esszencia mámoros kombójával, melyhez ibolya és borostyán társul.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...