Dior divatház

2018. október 18., csütörtök

ESTÉE LAUDER Beyond Paradise női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/estee-lauder-beyond-paradise.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=331

MADONNA kedvenc illata Új Csomagolásban változatlan illatban !

Az Estee Lauder Beyond Paradise illata magával sodor bennünket egy lakatlan sziget partjára. Ez a csábítóan friss, virágos eszencia tökéletes nappali használatra.

Estée Lauderes trópusi illat, gyakorlatilag az Édent eleveníti meg. És valóban!

A fejjegyben lévő jácint és a narancsvirág erőteljesen, határozottan kirobban az üvegből, pár másodpercig kissé erőszakos módon uralja a légteret, míg a citrusok beérik, és friss akkordjukkal kevésbé agresszív mederbe terelik az illatot.

A főszerep így is a virágoké: gardénia, orchidea, lonc és jázmin csodaszép, kellőképp édes, egzotikus és élénk, tipikus "fehér virágos" illat. Pikáns és szokatlan illatát a szilvafa aromájának és az alapjegyben lévő hibiszkusz és ámbra izgató párosának köszönheti.

Nem túl nehéz, mégis testes illat, csöppet sem visszafogott kategóriából, melyet valóban nem könnyű viselni annak, aki nem szereti a túl intenzív virágos illatokat. Tartós, jó hatósugarú parfüm.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...