Dior divatház

2018. november 22., csütörtök

Christian Dior Fahrenheit EDT férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/dior+fahrenheit.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=297


Christian Dior Fahrenheit ellentmondásos érzéki illat olyan férfiaknak készült, akik megtalálták belső harmóniájukat. Az illatban tökéletesen fonódik össze a törékenység az erővel, a férfiasság a gyengédséggel. A kontrasztos illat érdekes keveréke feltárja a saját érzelmekkel és lelkierővel gazdagított világ kapuját.
A bergamott és citrom kirobbanó akkordjai törékeny galagonya virággal és bódító levendulával válnak teljessé. A szívillatban bátran terjednek szét az ibolya virágok, melyek érzékenyen bújnak meg a borostyán naptól átsütött aurájában és a különleges méhviaszban. A Fahrenheit illat meleg alapját szantál- és cédrusfa teszi teljessé. Ezzel kibontakozik a bőr karizmatikus illata. Az egyedülálló Fahrenheit illatot a férfi minden alkalommal és minden évszakban használja.

A Christian Dior Fahrenheit illatot kimondottan olyan igazi férfiak számára tervezték, akik a nyers külső alatt érzékeny belsőt rejtenek. Az illat 1988-ban került kereskedelmi forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...