Dior divatház

2018. november 9., péntek

Gucci Bamboo

https://www.vip-parfumeria.hu/Gucci-Bamboo.htmlLENYŰGÖZŐ NŐIESSÉG: EGY ÚJ ILLAT A MODERN ÉS SOKOLDALÚ NŐNEK
Határozott és elbűvölő, a legismertebb Gucci dizájn meghatározó jegyei valamilyen formában kapcsolódnak a mai Gucci nőhöz. A bambusz extrém körülmények közt is kihajt. Képes ellenállni akár egy hurrikán erejének, természetes ereje az acéllal vetekszik. Karcsú és elegáns, a bambusz minden növényzeten felülmúl. A bambusz tulajdonságait észrevehetjük a modern Gucci nőben. A határozottságot és magabiztosságot természetes nőiességével és kiegyensúlyozottságával kompenzálja. Érzéki, mégis erős és vezető személyiség. Ha elgyengül, nem omlik össze. Akár a bambusz, életerős, rugalmas és gördülékenyen veszi az élet állította akadályokat. Utánozhatatlan női hatalommal bír, és vonzóan sokoldalú egyéniség.

AZ ILLAT:
A Gucci Bamboo illat magában rejti a Gucci nő sokoldalúságát: nőiesség, magabiztosság, intelligencia és határozottság. A parfüm lényegében őt képviseli. Az illatot tökéletesen rászabták, azonosul a Gucci nő szellemével. Egyszerre könnyed és intenzív, a Gucci Bamboo érzéki kompozícióját a Gucci nő harmonikus kettőssége inspirálta. A természetes összetevők elbűvölő élményt nyújtanak. A szív és alap jegyben vibrálnak a meleg és fás akkordok. A szantálfa, a mámorító Tahiti vanília és ámbra éles ellentéte az egzotikus casablancai liliomban rejlő nőiességnek, a narancsvirággal és a kifinomult ylang ylang-al egészítik ki egymást.

AZ ÜVEG:
Az üvegen finom kecsesség és határozott vonalak egyesülnek, így válik igazán érzékivé. Ezen az egyedülálló üvegen az illat inspirációja és a híres Gucci dizájn jegyek figyelhetőek meg. Formája merészen vágott art deco gyémánt stílusú szemben a hajlított és nőies kupakkal és a halvány rózsaszín folyadékkal a belsejében. Ezek a grafikai vonalak a sokoldalú Gucci nő metaforái. A fényes kupak a bambusz eltéveszthetetlen szálkás kontúrját ábrázolja egy polírozott ezüst fém változatban. A csomagoláson visszaköszön az üveg színe. A ragyogó ezüst G meghatározó látvánnyal bír a dobozon a bambusz formában, enyhe kontrasztban van a halvány rózsaszín árnyalattal.

AZ ILLAT ARCA:
Az erő megtestesülése női vonzerővel párosul. A nem mellékesen gyönyörű és érzéki, nemrégiben feltűnt sztár Gal Gadot, a Gucci Bamboo arca.

A KAMPÁNY:
Fabien Baron egy lenyűgöző kampány videót rendezett Gal-lal szereplésében. A film feltárja a Gucci nő sokoldalúságát: szenvedélyét, erejét és varázsát. Mert és Marcus fotózta és a nyomtatott kampány teljesen megbabonázza a nézőit. A képi anyagon Galt egy elegáns bambusz motívumokkal díszített fallal szemben ábrázolja, ezzel kifejezve az elfojthatatlan csábítást. A tagadhatatlan nőiesség és erős jellem egymás mellé állítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...