Dior divatház

2018. november 27., kedd

Hermes Twilly d' Hermes

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6325




Megérkezett az illatok festője Twilly d Hermés A vágyak, melyek táplálják, ideálok, akik inspirálják őket, a történetek, amitől kihagy egy ütemet a szívük Miről álmodnak a mai fiatal nők? Szabad, bátor, közvetlen, csintalan, kreatív nők, akik a hagyományosat különlegessé változtatják, árral szemben úsznak, saját ritmusukat, egy teljesen új tempót diktálnak. Már a szemük sem áll jól, pillantásuk tele kedves iróniával. A külön utak, amin járnak fokozatosan mindennapi útvonalukká válik, megtöltve a hétköznapokat élvezettel, nevetéssel és szórakozással.

Ezeket a fiatal lányokat s életvitelüket figyelve, megmosolyogva, ahogy színes sálaikkal csempésznek egy kis izgalmat a szürkeségbe, Christine Nagel, a Hermés Ház parfümőre megalkotta számukra a Twilly d Hermést. Az abszolút szabadság szellemében megálmodva, vidám, huncut kis üvegbe zárva, az új illat feltárja és erősíti a kapcsolatot ezen nők és a Hermés Ház között. Rokonság mely visszhangozza a szertelen vidámságot, a szakadatlan jókedvet, sokszínű jellemet, egyediséget és nem utolsó sorban a szabad szellemet. A Twilly d Hermés egyesíti mindezen tulajdonságokat, vágyakat, intuíciókat egy különleges csavarban, három összetevő páratlan elegyében: gyömbér, tubarózsa és szantálfa. Frissesség, titokzatosság és fásság.

Fűszer, napfény és gyengédség. Három klasszikus alapanyag, melyek egyedi kombinációja égető vággyá, vad vonzódássá, buja érintéssé válik. Meg nem élt érzékiség. Éteri gyönyör. Fáradhatatlan gyengédség. Egy selyemszál finomsága. Ugyanaz a selyemszál, amellyel a Twilly d Hermés üveg nyaka köré szőtt sálat is készítették, egy szalag selyemből és vibráló színekből, az utolsó simítás a kalap alá tekerve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...