Dior divatház

2018. november 26., hétfő

Hugo Boss Boss The Scent for Her EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/hugo-boss-boss-the-scent-for-her-noi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5967


Hugo Boss Boss The Scent a csábítás esszenciája: igéző és erőteljes illat hölgyeknek

Csábítás titka: fenséges elegancia melegsége és lenyűgöző vonzerő
Boss The Scent illat: Nőiességet, eleganciát és érzékiséget sugároz. Az illat tökéletesen tükrözi a feszültséget két ember között, akik megismerik egymást, kezdve az első szikrától az összetartó láthatatlan erőig. Fellépés, csábítás és átadás - Boss The Scent For Her
Boss The Scent vonzerő: Fejjegyében a mézédes barack és frézia rendkívüli, könnyed és kifinomult kombinációja garantáltan elcsavarja a nő és a férfi fejét.
Boss The Scent csábítás: A férfi és a nő közelsége életre hívja az osmanthus virágban rejlő erőt ami megelégedettséget és kifinomultságot áraszt magából. A kezdeti könnyedség és kifinomultság egy erőteljesebb, mámorító illattá alakul át. Ez a katalizátor, mely felgyorsítja a sajátos és különleges vonzerejét az illatnak.

Boss The Scent szenvedély: A pörkölt kakaóbab ellenállhatatlanná és szenvedélyessé teszi az illatot, mely felébreszti érzékeinket és függőséget vált ki. A pirított kakaó mint egy mágia sejteti, hogy a csábító és csábított sem képes ellenállni az illatok harcának.
"Egy nő, aki férfi öltözékben is hihetetlen erőt és csábítást sugároz " - Jason Wu Ez az alapgondolat ihlette meg Hugo Boss The Scent For Her illatot. A férfi illat erejét egyesíti a nőies finomsággal. A játék a szemünk előtt zajlik, melyben mind a férfi, mind a női tulajdonság benne rejlik.
Az üvege letisztult és elegáns, a BOSS mandzsettagomb ihlette lezárással a tetején. A parfüm színe a Rose pezsgőre emlékeztet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...