Dior divatház

2018. november 15., csütörtök

Roberto Cavalli Florence

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6319



Fedezze fel az olasz Toszkána varázslatos, művészettel teli hangulatát a Roberto Cavalli márka Florence Eau de Parfumjével! elegáns, virágos, chypre illat a fesztelen, kifinomult nő számára nappali viseletre alkalmas, de különleges alkalmakhoz is illik Az illat összetétele A felső jegyek mandarin és feketeribizli üdítő levét ötvözik magukban.

Nemsokára egy felettébb nőies virágcsokor bontakozik ki, melyet hibiszkusz-maggal kiegészített, finom narancs- és grapefruit virágok alkotnak. A kompozíció alapja pacsuli, borostyán és pézsma, ezeknek köszönhetően az illata nagyon csábító és érzéki. Az illat története A Florence a híres olasz város által kínált sokszínűség ünnepe.

Ez a sokszínűség magában ötvözi a kultúrát és a természetet, a múltat és a jelent, a pompát és a "joie de vivre"-t, azaz az élet teljes, örömteli élvezetét. Burkolódzón Ön is ebbe, a 2017-ben piacra került illatba, melyet arra a nőre szabtak, aki ugyanolyan szép és felejthetetlen, mint az olasz művészet mekkája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...