Dior divatház

2018. december 7., péntek

Bvlgari Goldea női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/bvlgari-goldea.html


Bvlgari új illata, melyet az arany ragyogása ihletett.

Az illatot Alberto Morillas alkotta, a Goldea pazar himnusza a pézsmának, mely mindig is a Bvlgari illatok karakteres összetevői közé tartozott. Ez az Eau de Parfum tükrözi a Bvlgari ékszereinek elegáns mivoltát. Úgy áll össze az illat egy gyönyörű egésszé, mint ahogy a Bvlgari ékszereket teszik teljessé a különleges és értékes kövek. Alberto Morillas megszabadult minden konvenciótól és a pézsmát hívta segítségül egy mitikus illat megalkotásához.

https://sites.google.com/view/bvlgari-goldea
Fej jegyek:
Fenséges, ragyogó, napos kristályos pézsma Kristályos pézsma nyitány, melyet a narancs virág, bergamot és napsütötte málna csillámló puhasága enyhít

Szív jegyek:
Nagyszerű virágos szívjegyek addiktív pézsmával Az érzékiség pazar nektárjaként az arany pézsma beborítja selymes textúrájával az Ylang-ylang trópusi nőiességét, melyet a jázmin szirmok finom eleganciája enyhít

Alap jegyek:
Az öröm útja a királyi borostyános pézsmával Kerek és puha pézsma a borostyán ellenállhatatlan érzékisége által táplálva. Végül, mint az arany tükröződése. arany pacsuli és egyiptomi papirusz, melynek ragyogása a Cyperus papirusz napos illatának visszhangja, ami az egyiptomiak használtak parfümjeik elkészítéséhez.
Idézet a Parfümőrtől: A Goldea fényűző modernitása a tradicionális olasz és francia parfümkészítés törvényeit és értékeit veszik alapul. Azonban az illatok, melyeket a Bvlgarinak készítek, elsősorban ékszerek a drágakövek csillogásával. Mint egy aranyműves, szerettem volna belevésni a nap ragyogását. Mély és érzéki kreáció, mely ragyog a bőrön.

A Goldea a pézsma igazi dicsőítése. Azonban ebben a koncepcióban a pézsmák keveredése kitartó intenzitásukkal egyáltalán nem válik régimódivá. Amennyiben egy tárgyhoz kellene hasonlítani, olyan, mint egy Brancusi szobor. Formája egyedi és időtlen. Tömör és ragyogó, patináját a modern és szinte érinthető pézsma illata adja. Érzéki oldalát a virágos jegyek teszik természetessé. Ez legfőképp az Ylang-Ylang-nak- egy nagyon élénk virágnak, ami visszhangozza a kompozíció egzotikus voltát- és a jázmin szirmoknak köszönhető.

Ha egy szín lenne, olyan lenne, mint egy aranygömb, amely az ég élénk színeit tükrözi vissza. Mint egy naplemente. A Goldea azonban a gazdagságot és az örökkévalóságot testesíti meg, melyet az arany szimbolizál és az érzést, mely az emberek és istenek történelmét átszövi az ősi Egyiptomtól a hódítók Spanyolországáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...