Dior divatház

2018. december 9., vasárnap

Bvlgari Rose Goldea

https://www.vip-parfumeria.hu/bvlgari-rose-goldea.htmlBvlgari Rose Goldea nő csábító, hipnotikus és magabiztos, akárcsak az egyiptomi istennő, Kleopátra.
Rose Goldea erőteljesen érzéki illata megidézi az istennő gyönyörű, varázslatos alakját.
Az illat a játékos szerelemre és a szépségre utal, ezt üzeni viselőinek. A jelenkori Hölgyeknek szóló illat felhője emlékezetesebb, mint valaha. Viselése az egyiptomi szépség rituálékra emlékeztet, melynek során a nők illatfelhőbe burkolták ruházatukat és ragyogó ékszereket viseltek; ezzel téve mágikusan csábítóvá megjelenésüket.

https://sites.google.com/view/bvlgari-rose-goldea

Az örökkévalóságot és az életet szimbolizáló kígyó volt Kleopátra ikonikus ékszere, melyet a hatalmát szimbolizáló talizmánként viselt.
A kígyó motívuma már az ókori görög és római birodalomban is az erőt jelképezte, melyhez később a csábítás képessége is társult. A kígyó motívum emblematikusan összefonódik a Rose Goldea illatával és az 50 évvel ezelőtt megalkotott, ikonikus Bvlgari Serpenti ékszerkollekcióval.
A Rose Goldea üvegén az arany meleg, ragyogó fényei keverednek a rózsa árnyalatival. Mind az üveg, mind a parfüm rózsaszín árnyalata egyszerre sugároz erőt és törékenységet.

Illatjegyek:
GRÁNÁTALMA, RÓZSASZIROM KIVONAT, PÉZSMA NEKTÁR
Friss- Ragyogó- Játékos
DAMASZKUSZI RÓZSA ESSZENCIA, JÁZMIN ESSZENCIA
Mágikus- Misztikus- Gyengéd
ÉRZÉKI PÉZSMA, SZANTÁLFA TEJ, FEHÉR TÖMJÉN ESSZENCIA
Lenyűgöző- Hízelgő- Balzsamos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...