Dior divatház

2018. december 3., hétfő

Lancome La Vie Est Belle L' Eclat EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6329

Lancôme La Vie Est Belle L Éclat Eau de Toilette a boldogság a gondolatát testesíti meg, amit az ember annál inkább érez, minél többet ad belőle másoknak. Sziporkázó, orientális-virágos illat születetten optimista nőknek minden nap, de különleges alkalmakon is viselhető.
Az illat összetétele: Az Eau de Toilette a bergamott, mandarin és grapefruit kirobbanóan sziporkázó citrusos jegyeivel bontakozik ki, ez az illat pedig a rózsaszín borssal, valamint a finom teával még tovább hangsúlyozva azonnal megérinti önt. 



Az Eau de Toilette szívillatát a valamennyi La Vie Est Belle illatra jellemző gourmand írisz alkotja. Ezt neroli és törökrózsa, jázmin és narancsvirág olaj egészíti ki. Az illatkompozíció érzéki krémes alapját borostyán, pacsuli és a pézsma finoman fás fátyla alkotja. 

Az illat története A boldogság akadálytalanul terjed egyik emberről a másikra és villámként halad tovább a széles végtelen felé a La Vie Est Belle L' Éclat Eau de Toilette ezt az eszmét hordozza magában.
Ez az idea jelenik meg a Catherine Krunas divattervező tervezte üvegcsében is, mely minden rávetődő fénysugarat csillogó szépséggé változtat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...