Dior divatház

2019. január 24., csütörtök

Avril Lavigne Wild Rose

https://www.vip-parfumeria.hu/avril-lavigne/wild-rose-eau-de-parfum-noknek.htmlAvril Lavigne Wild Rose vibráló illatkompozíciója megadja a kellő magabiztosságot, hogy az álmaidnak élhess. Itt az énekesnő harmadik parfümje is, amely a Wild Rose (Vadrózsa) nevet kapta. Avril Lavigne legújabb parfümje nemrég jelent meg. 

Az eddigi kettő (Black Star és a Forbidden Rose) után ez a harmadik illat, amit piacra dobott. A Wild Rose illata inkább gyümölcsös, de virágos és fás jegyek is fellelhetők benne, amelyek a nőiességét adják. Bár lehet, hogy majd sokan lesznek, akik szerint túl erős illatúnak bizonyul (tekintve, hogy mandarin, grapefruit és szilva kombinációja), Avril reméli, hogy a rajongói örömmel fogadják majd. 

Természetesen nem csak gyümölcsillatok keverednek az újdonságban, fellelhető benne a frangipani virág, az orchidea és a narancsvirág aromája is. A pézsma, a szantálfa és a créme brulée az egész alapjegye, ahogy már azt korábban az énekesnő elárulta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...