Dior divatház

2019. január 30., szerda

Giorgio Armani Acqua di Gio Homme Essenza

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5112



" A tenger ereje és az ég fényessége Panelláriában mindig magukhoz rántanak. Az Acqua di Gio-ban az erőnek és az érzékiségnek ezt a keverékét akartam megalkotni." Giorgio Armani: Átölelni a gyökereinket és a származásunkat, közben mégis kiemelkedni és őszintén annak lenni, akik vagyunk.

Az örökségünkkel, a kultúránkkal, a jövőnkkel együtt... Giorgio Armanit mindig lenyűgözte a mediterrán világ. 1996-ban az Acqua di Gio megalkotását is Pantellaria sziklás tája inspirálta. Ez a friss, érzéki illat azóta klasszikus férfiillattá vált. A tenger sós érzete, szikrázó citrusos jegyekkel, pézsmával és cédrussal ebben a különleges illatban a természettel összhangban lévő férfiasságot, a szabadságot és az érzékiséget testesítik meg.

Az Acqua di Gio Essenza most új, még intenzívebb fejezetet nyit meg az Acqua di Gio illat átélésében. Az illat megalkotója: Alberto Morillas A spanyol születésű Alberto Morillas számára Andalúzia színpompás vidékein felnőve nem volt kérdés, hogy tanulmányai elvégzésére a svájci képzőművészeti egyetemet válassza.

Karrierje 1970-ben kezdődött, azóta 1988-ban Parfümmesterré jelölték, 1993-ban pedig Prix Francois Coty díjjal tüntették ki, amelyet a parfümkészítés egy-egy művészének adományoznak minden évben. Alberto szinte minden parfümformuláját kézzel írja le: "Az írásomban benne vannak az érzelmeim is. Miközben leírom a formulát, érzem, a parfümnek milyen illata lesz"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...