Dior divatház

2019. február 25., hétfő

Dior J'adore

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=292A virágcsokor a nők életének gyakori kelléke különböző szertartások, például esküvő vagy keresztelő alkalmával. A harmadik évezredhez közeledve Dior megalkotta az óriási virágcsokrot idéző Jadore parfümöt. A virágos jegyek kifinomultsága nagyban hozzájárulnak a Diorra oly jellemző arculathoz, az elegancia és törődés szelleméhez, amely a Dior Haute Couture tevékenységét is jellemzi. 

Leírás: Egy kristálytiszta és virágos illat, olyan hölgyeknek, akik figyelnek a részletekre. Gyümölcsös zöld illatok, meleg, fás alapon.Calice Becker sugárzóan vidám, magabiztos és határozott virágcsokrot képzelt el. Különböző virágokat helyezett egymás mellé, mint például champaca (friss, gyümölcsös, egzotikus illatú indiai magnóliafaj), francia ibolya és kristályosított orchidea. Az alapjegy szegfühöz hasonló, de annál lágyabb és fásabb amarántfa, Banyul bőr és kandírozott szilva kombinációjából áll össze. 

Üveg : A Hervé Van Der Straeten tervezte üveg antik és mégis modern, sőt időtlen amforát mintáz. A hosszú, aranyló nyakrész maszájok nyakláncát idézi elénk. Az üveget kristálykupak zárja. A parfüm neve a kristályba rejtve bújik meg: "Jadore!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...