Dior divatház

2019. február 14., csütörtök

Emporio Armani Diamonds Intense

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3031Csábításra született! Giorgio Armani, a világ egyik legismertebb divattervezője 2007-ben egy újdonsággal, a Giorgio Armani Emporio Diamonds parfümmel jelent meg a piacon. A nagy sikerre tekintettel 1 évre rá dobta piacra intenzívebb verzióját Emporio Armani Diamonds Intense -t.

Ez egy nőknek készült luxusparfüm, Thierry Wasser parfümőr munkája. Alkotóját a gyémánt pazar különlegessége és tiszta szépsége ihlette meg, és ezt jeleníti meg az üvegcse dizájnja is. Giorgio Armani Emporio Diamonds Intense először a licsi és az ízletes málna szokatlan kombinációjával bűvöli el. Ezután bontakozik ki a csiszolt szív illata, amelyben nemes rózsa és mámorító frézia rejtőzik.

Amint a virágos jegyek alábbhagynak, érezhetővé válik a napsütötte borostyán, bájos vanília és csipetnyi vetiver alkotta fényűző alapillat. Ez az egység egy pikáns érzékiséget és nőiességet hangsúlyozó csiszolt ékszert hoz létre. A Giorgio Armani Emporio Diamonds Intense az ékszer gyűjteménye páratlan kincse lesz majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...