Dior divatház

2019. február 13., szerda

Michael Kors Sexy Ruby

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6346



Michael Kors Sexy Ruby-t a csábítás, fényűzés és ellenállhatatlan vonzerő ihlette: a pillanat, ahol a képzelet találkozik a nő ellenállhatatlan vonzerejével. A Sexy Ruby a magabiztos nő illata. A nőé, aki tudja, mit akar és nem fél megszerezni azt - mondta Michael Kors. 

Michael Kors Sexy Ruby modern és ciprusos jegyei tüzes vonzalommal fűszerezve varázsolják el viselőjüket és a környezetüket. A rejtélyes és vonzó, skarlát színű ékkő a buja rózsaszirmok és a zamatos barack különleges egyvelegével kel életre. A fej jegyek a francia Languedoc Roussillon régióban szüretelt zamatos málna és barack esszenciáival nyitnak. 

Az illat leszáradt jegyei mélyek és kifinomultak: a moha kristály ad mélységet a nőies illatnak, ezzel kontrasztot adva a fényűző jegyekkel. Az egzotikus és feminin indiai sambac jázmin könnyedséget ad a kasmír fa aromájának, hogy egy feledhetetlen illatot alkossanak, amely garantáltan magára vonja a körülötted lévők figyelmét.

1 megjegyzés:

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...