Dior divatház

2019. február 15., péntek

Tommy Hilfiger The Girl

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/tommy-hilfiger-the-girl-noi-parfum.html2016 -ban jelent meg Tommy Hilfiger The Girl illata. Tommy Hilfiger divatház egyik legelterjedtebb Tommy Girl illatának új dimenziója.


Az illatot a modern és trendi "mai lány" ihlette. Modell és híresség, elragadóan sexy Gigi Hadid adta a kampányhoz bájos arcát. Tommy Hilfiger The Girl élénk és friss illatú, ami a felkelő nap bársonyos melegét idézi a tengerparton sétálva.

A kompozíció a körte, az ibolya levél és a füge levelek zöldes jegyeivel indít. A fehér jázmin virágok és a völgyi liliom selymes textúrát biztosít az illatnak. Cédrus és kasmír a parfüm alapját fás jellegűvé teszi.
Tommy Hilfiger The Girl parfüm egyedi és magabiztos akárcsak Gigi Hadid. Az üveg azonos alakú, mint a Tommy Girl alapműnél, különbség a díszítésben rejlik: sötét kék és vörös horgony logó ékesíti Az illat orra Calice Becker.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...