Dior divatház

2019. március 15., péntek

Bvlgari Man in Black Essence

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6357


BVLGARI ezúttal újraértelmezi a mediterrán férfiasság fogalmát, és a görög-római történelmen keresztül mutatja be az "FÖLDI ISTENT" ("GOD FROM EARTH"), az erős, ösztönös férfit, a kezdetektől egészen az Isten megtestesítéséig.

A BVLGARI MAN IN BLACK Essence Vulcan (kovácsok és a tűz Istene) Istent testesíti meg, mellyel életre kelti a vulkánok hatalmas és lenyűgöző erejét, és a benne lakozó szenvedélyt, szilárd férfiasságot. A görög mítosz szerint, Vulcan egy fekete homokos sziget partjához érkezett, ahol az Etna vulkán barlangja védte meg őt a tűztől, a veszedelmektől. A vulkán váratlan kitörése, kiszámíthatatlansága és a tűz ereje alkotta meg ezt a lehengerlően csábító, új férfi BVLGARI parfümöt.

A BVLAGRI MAN IN BLACK Essence maga a kirobbanó vulkán, a lázadó természet, melynek tüzességét a tomboló és megállíthatatlan ösztönös erő adja. A fejjegy meleg, tüzes és szenvedélyes érzését kelti, a rum, és a fűszerek a vulkán izzását elevenítik meg. Az férfiasan vonzó, kifinomult, mégis modern erejét a szívjegy kölcsönzi: virágos jegyek és pézsma akkord. Alapjegye (borientális jegyek, gyanta, guaiac erdő) elegáns, férfias, csábító és ősi vágyat ébresztő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...