Dior divatház

2019. március 29., péntek

Prada L Eau Ambree

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3637



L Eau Ambrée, a Prada Classic család új tagja egy kifinomult elgondolás szépségről és vágyról, elegáns és erőteljes jelenléte sosem tolakodó.

Lenyűgöző illat, mely a Prada parfümök klasszikus jegyeit modern hatással színesíti. Bonyolult és friss megközelítése a citrom, a májusi rózsa és az ámbrás jegyeknek. Mint a sinus hullám, mely az emberi fül számára hallhatatlan, a L Eau Ambrée akkordjai sem egyértelműen meghatározhatóak, néha rejtettek.

L Eau Ambrée rendkívüli gyengédséggel teremt érzéki ellentétet a harmonikus szívjegy és a páratlan fejjegy között. Mint az ősi domborművek, melyek az illat reklámját ihlették, az ámbrás jegyek levetkőzik az eredeti, klasszikus mivoltukat, és az ultra-nőies májusi rózsa a szépség új magaslatába emeli az illatot.

Az aprólékos gonddal összhangba hozott citrom, a nőies májusi rózsa és az ámbra a klasszikus illat egy különleges, teljesen modern oldalát mutatja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi Delicate Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4980 A Trussardi is beszállt a rózsás parfümöket népszerűsítő divatházak sorába, ...