Dior divatház

2019. április 17., szerda

Giorgio Armani Si Fiori

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6371

Sí illat Giorgio Armani tisztelgése a modern nőiesség előtt,a szabadság, szerelem és élet nyilatkozata. Az új Sí Eau de Parfum Fiori virágos illat, mely meghívás az igazi önmagad kifejezésére. A gyönyörű és gyöngéd Armani Sí Fiori EDP születését a virágok egyszerű, mégis kifinomult bája ihlette. Sziporkázó aromája a lenyugvó nap sugaraiban fürdőző, földközi-tengeri kertre emlékeztet. Az Armani Sí Fiori azt az eredendő szépséget testesíti meg, mely hiteles és önmagát adja. 

Az illat összetétele: A Sí Fiori fejillata a sziporkázó mandarin és az energikus fekete ribizli jegyeknek köszönhetően szó szerint sugárzik. Szívét a neroli és a rózsa esszenciális olaja alkotja, és ettől egy kissé chypre színezetet kap. Érzékiségét és eleganciáját az alapjában rejtőző fehér pézsma és vanília teremti meg. Az illat története: A Sí Fiori elnevezés olasz eredetű. A Sí az "igen" és Armani modern nőiességről alkotott felfogását tükrözi. 

Azt a természetes nőt jeleníti meg, aki remekül érzi magát a saját bőrében. Ugyanakkor a Fiori, azaz "virágok" az illat központi elemére utal. A Sí Fiori Eau de Parfum eljegyzésre, esküvőre vagy házassági évfordulóra is nagyszerű ajándék lehet, hiszen a rózsaszín üvegcse aranygyűrűje az örök hűség fogadalmát szimbolizálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...