Dior divatház

2019. április 5., péntek

Lancôme La Vie est Belle en Rose

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6366Tapasztalja meg a boldogságot egy új szemszögből. A Lancôme La Vie Est Belle En Rose a La Vie Est Belle ikonikus illatának következő fejezete. Friss virágos illat ideális azokon a napokon, amikor ragyogni szeretne. A parfüm készítői Anne Flipo és Dominique Ropion. 

Az illat összetétele: Az illatos kompozíciók bevezetése magában foglalja a bergamott és a piros bogyós gyümölcsök frissítő gyümölcshangjait. Ezután elvarászolja Önt a bazsarózsás szívillat, mely ellenállhatatlanul vonzóvá teszi ezt a toalett vizet. Az alapot a meleg pézsma és szantálfa akkordjai képezik. 

Az illat története: La Vie Est Belle En Rose arra ösztönöz, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül tekintsünk a világra. Fókuszáljunk az élet pozitív oldalára és a boldogságra, ami körülöttünk minden formában megtalálható. Az illat tipikus üvegje nagyon rózsaszín színű, ami a világ optimista nézetét szimbolizálja. Az üveg nyakát körülvevő rózsaszín szárnyak a szabadságot jelképezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...