Dior divatház

2019. május 22., szerda

Abercrombie & Fitch First Instinct

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/abercrombie-fitch-first-instinct-ferfi-parfum.htmlMagabiztos férfi illata, aki nem fél, kifejezni érzéseit.

Az Abercrombie & Fitch új First Instinct illatát az a pillanat inspirálta, amikor két ember először észreveszi egymást, mikor a világuk összetalálkozik és szinte szikrázik közöttük a levegő.

A First Instinct, azaz "Első ösztön", ezt a kezdeti kapcsolatot, az első szikrát írja le. Azt a pillanatot, amit nem lehet sem szavakba önteni, sem pedig előre elképzelni.

A Férfi, aki a First Instinct illatát viseli természetesen szexi, magabiztos és nem fél kifejezni a legmélyebb érzéseit sem.
Meri vállalni a kockázatot és teljesen biztos benne, hogy ellenállhatatlan kisugárzásával becserkészi a kiszemelt Hölgyet.

A First Instinct visszarepít benneteket abba a pillanatba, amikor először felfigyeltetek egymásra és kialakult a kémia köztetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...