Dior divatház

2019. május 6., hétfő

Paco Rabanne Olympéa Legend

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6374




A hősök jönnek mennek, de a legendák örökké élnek. Szembeszállni a perzselő sivatagi forrósággal és legyőzni az ellenséget. Paco Rabanne legújabb illata az Olympéa Legend téged is vár, hogy részt vegyél a kihívásban. Az Olympéa Legend őrzi az eredeti Olympéa illat ismertetőjegyeit: üde és érzéki kettős jelleg, vanília, gyömbérvirág, és a jól ismert sós akkord.

Az Olympéa Legend azonban keleties jellegű, melegebb hatású, ragyogóbb virágos jegyekkel, a sivatag visszhangja.

Az illat különleges kettős akkordjaiban a lila sárgabarack és a zamatos szilva sós kristályokkal keveredik, ezáltal még intenzívebb a vanília ellenállhatatlan vonzása. Próbáld ki te is a végső kihívást! Legyél a legenda része! Fedezze fel saját báját és szépségét. A Paco Rabanne Olympéa Legend női Eau de Parfum a fennkölt, virágos üdeséget keleties jegyekkel társítja.

Keleties (orientális), virágos illat
azoknak a nőknek, akik hangsúlyozni szeretnék a stílusukat
Az illat Loc Dong parfümőr munkája

Összetétele:
Fejillatát a sárgabarack és szilva tengeri sóval alkotott, szokatlan kombinációja alkotja, mely fokozatosan vált át az illatkompozíció szívillatára. Itt virágos jegyekhez társul, melyek felett az átható gyömbérvirág dominál. A Paco Rabanne Olympéa Legend melengető és gurmand alapillata a homok és az ámbra akkordjait a vanília és a tonkabab édességével egyesíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...