Dior divatház

2019. június 4., kedd

Diesel Plus Plus

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4022
https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4029


A DIESEL PLUS PLUS FEMININE nagyon érdekes, krémes illat a fehér liliom és gyümölcsök/fák virágos jegyeivel, vaníliában gazdag bázissal. Arra emlékeztet bennünket, hogy ezek az egzotikus és finom illatok a természetből jönnek. A tejes egzotikus gyümölcsös/növényi keverék fokozatosan alakul csodálatos és nagyon szexi tónussá. A DIESEL PLUS PLUS igazi, jó hatású tejsav kivonatokat tartalmaz, beleértve a fehérjét, kálciumot és vitaminokat. Ezek a tejes elemek biztosítják a lágyító és hidratáló hatást a bőrre, ahogy finomítanak, tisztítanak és szépítenek - a JÓ ÉLET POZITÍV ELEMEI.

Diesel Plus Plus Masculine egyszerre lágy és feltünő illat. Olyan féfiaknak ajánljuk, akik nem félnek kimutatni érzéseiket. Hagyja magát elvarázsolni! Az édes vanília, a friss bergamot és a lágy tejszín igazán különleges illatot alkotnak. Összetevőinek lágy keveréke minden férfinak garantálja a törődés és kényeztetés kellemes érzését. A Plus Plus Masculine a puha, hidratált bőr érzéséhez szükséges vitaminokat és proteineket is tartalmazza, melyek még kellemesebbé teszik viseletét. Próbálja ki a Diesel parfümjét, a Plus Plus Masculine-t! Kényeztesse testét és lelkét, kápráztassa el érzékeit ezzel a harmonikus illattal. A Plus Plus Masculine pazar illatával garantáltan meg lesz elégedve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...