Dior divatház

2019. június 13., csütörtök

Givenchy L ' Ange Noir Eau de Parfum

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/givenchy+l+ange+noir.htmlGivenchy bemutatja a L' Ange Noir -t, az új "fekete angyal" illatot, amely a 2006-os Ange ou Demontól és az Ange Ou Demon Le Secret -től származik. A L' Ange Noir -t 2016 őszén adták ki, mely ellenállhatatlan rejtélyt hordoz magában és paradoxonok jellemzik : "Egyik oldalról Angyalian ragyogó, elegáns és egyedülálló, Másik oldalról: titokzatos, misztikus, sötét erőkkel bíró. 

Olyan mint egy csábító bájital, kívánatos és bátor. L' Ange Noir , illatának varázslatos története: "Minden nő egy rejtély, a csábítás erejével játszik. A bizonyíték ? ... az illatában rejlik. Az árnyék és a fény közötti egyedülálló ösvény, amely lenyűgöző fehér írisz és a fekete szezám kontrasztja találkozik egy értékes csillogó üvegbe zárva ... Sötétség és a fény ... " 


A kompozíció fényes és sötét jegyek páratlan kombinációja. Bergamot, rózsabors és friss mandula keverékével nyit. A tiszta fehér írisz puhaságával és tisztaságával nyit, és a sötét, sós fekete szezámmal keveredik össze a szívben. A bázis tonkabab, ambrett magvak és borostyán meleg tónusával végződik. A kampány arca francia színésznő Aymeline Valade modell Az illat 30, 50 és 75 ml Eau de Parfum formájában kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...