Dior divatház

2019. július 9., kedd

Giorgio Armani Emporio Armani In Love With You

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6410



Semmi sem létezik szerelem nélkül. Ismerd meg azt az Armanit, amivel még nem találkoztál! 2019-ben a vagányság és a merészség új évada kezdődik. Az Emporio Armani új férfi és női illata két szerelmes történetét hozzák el. Az In Love With You női illat gyümölcsös-orientális, vaníliával, Sambac jázmin és rózsa kivonattal, fekete meggy jegyekkel.

A merész Giorgio Armani Emporio In Love With You Eau de Parfum korunk fiatal nőjének mély szerelmi történetét ragadja meg. A függőséget kiváltó illatkompozíciót fekete cseresznye, jázmin és vanília keveréke alkotja. finom gyümölcsös-virágos illat érzéki és merész nőknek minden alkalomra viselhető. 

Az illat összetétele: 
A gyümölcsös fejillat először a fekete cseresznye, ribizli és málna izgalmas esszenciájával bűvöli el. Ezután bontakozik ki az arab jázmin uralta, rendkívül nőies, virágos szív. Az illatkompozíció alapjában a finom írisz egzotikus pacsulival és krémes vaníliával társul. 

Az illat története: 
A Giorgio Armani Emporio In Love With You női parfüm az Emporio Stronger With You Intensely férfi változat párja. Ez a két egyenértékű illat 2019-ben került bemutatásra. Kölcsönösen kommunikálnak egymással, provokálják és igyekszenek elcsábítani egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...