Dior divatház

2019. július 4., csütörtök

Marc Jacobs Daisy

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/marc-jacobs-daisy-noi-parfum.htmlEngedje be a napfényt a Daisy-vel! A Daisy a fiatalos lélek esszenciája: napos, vidám, szabad, friss, természetesen csábító. A Daisy egy szabad-szellemű, tiszta helyre varázsolja viselőjét.

Ahogy a Vogue írta: határozottan informális, luxusanyagokból felépített, mely fiatalossá és természetes bájjá alakul át viselőjén.

Marc Jacobs megváltoztatta a fiatal nők megjelenését. Híres a luxusminőségű, tökéletes szabásvonalairól és a váratlan fordulatokról. A stílusa elegáns, de nem mesterkélt, fő jellemzője a keresetlen báj. Ez a szokatlan kombináció teszi őt igazán tehetségessé és sikeressé.

A Marc by Marc Jacobs névvel ellátott kollekciói kifinomult izlést tükröznek a dizájn terén, miközben abszolút fiatalosak és energiával teltek.

Ez a kollekció sokkal hozzáférhetőbb, mint a Signature néven futó, és vibrálóbb, játékosabb, eklektikusabb. A Daisy tökéletesen képviseli a Marc by Marc Jacobs stílus keresetlen báját és a Signature kollekció kifinomult eleganciáját.

Az illat A Daisy játékos ártatlanságával friss és nőies egyszerre. Kifinomult, ám nem túl komoly. Ragyogó és csábító a könnyedség érzésével. Az elbűvölő Daisy egy szikrázó virágcsokor: kedves és friss, kényelmes és meleg. A szívillat virágos, melyhez a Vintage hatást a viola adja. Kifinomult, pici szemtelenséggel, modern és Vintage Marc Jacobs által fűszerezett nőiességgel.

A Daisy létrehozott egy buja, természetes frissességet az eperrel, a violával és a grapefruittal. A gardénia, a viola és jázmin szirmok fénylővé és bársonyossá teszik az illatot. A vanília, pézsma és a fehér fák egységbe foglalják a virágok illatát, és lágyságot, meleg érzékiséget kölcsönöznek nekik.

A Daisy dizájn egyesíti a fiatalos stílust a Vintage bájjal egy csipetnyi szemtelenséggel meghintve. Az üveg súlya luxusérzetet kelt, a tiszta üveg pedig a lágy, lekerített formákkal a nőiességet fejezi ki. Az üveg formája tiszta és finom. Az üveg kupakja maga a vidámság és szellemesség az arany kupakot körbeölelő játékos margarétával. Az arany és a fehér szín váltakozása a margarétákon érdekes kombinációt hoz létre: a szirmok retro-érzést sugallnak, míg az arany inkább a komolyabb, luxus érzést idézi.

A parfüm doboza igen sikkes a láncként végigfutó százszorszépekkel, melyek a fekete kartonon igen vidám ellentétet képeznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...