Dior divatház

2019. július 1., hétfő

Van Cleef and Arpels Féerie

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3681



Édes és Csábító,Friss és szelíd olyan mint a reggeli pára! Van Cleef & Arpels Feerie egy rendkívüli illat rendkívüli nőknek. Szeretne titokzatos és érzéki lenni? Szeretné, ha mindenki csodálná? 

Válassza a Feerie-t, a női illatok valódi ikonját. Ibolya, narancsvirág és jázmin édes találkozása frissé, nőiessé varázsolja viselőjét, a kardvirág és a fekete ribizli sejtelmes tónusai pedig a titokzatosság légkörével veszik körül. Érezze magát különlegesnek, válassza a sötétkék ékkőben megbújó Feerie-t! A Van Cleef & Arpels luxusparfümöket készít olyan nőknek, akik szeretnének kitünni a tömegből, akik érzékiségre és titokzatosságra vágynak. 

Illataikat egyedi tervezésű üvegekben forgalmazzák, melyeket különleges ékszerek ihlettek, s amelyek igazán eszményivé teszik a Van Cleef & Arpels parfümjeit. Legyen Ön az est királynője a Feerie-vel a Van Cleef & Arpels-től!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...