Dior divatház

2019. szeptember 26., csütörtök

Elie Saab Girl of Now Shine

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6434

Legyen olyan, mint egy filmsztár! Az Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum gourmand és virágos jegyekkel átszőtt érzéki kompozíciója az egyediség és az ellenállhatatlanság érzését nyújtja. 

Virágos-keleties illat páratlan és eredeti nőknek nappali és esti viselethez. Az illat összetétele: A körtével és krémes pisztáciával ölelkező édes ananász után a kompozíció keleties szívbe megy át. A szívillat mandulával, narancsfák virágával és a ylang-ylang csábító jegyeivel van tele, melyek megédesítik és nem mindennapi módon nőiessé teszik az illatot. Idők felett álló eleganciáját a púderes írisztől és a földes pacsulitól kapja, végezetül pedig mámorító vanília akkordok melegítik fel. 

Az illat története: Az Elie Saab Girl of Now Shine Eau de Parfum az haute couture, a drága ruhák és luxus anyagok ragyogó világát hivatott közelebb hozni. Viselőjének a világ legszebb nőinek ragyogását és eleganciáját igyekszik kölcsönözni. A bársonyvirággal díszített, arany üvegcse egy olyan értékes ékszer, amire minden nő vágyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...