Dior divatház

2019. szeptember 20., péntek

Lancôme Idôle

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6429



Váljon önmaga ikonjává és végtelen ihletőjévé, hiszen épp ön az, aki mindazt, amiről álmodik, megengedheti magának! A Lancôme Idôle Eau de Parfum biztonságot és határok nélküli női tökély-tudatot kölcsönöz önnek. 

Tiszta virágillat ciprusos elemekkel olyan nőknek, akik szeretnék magabiztosnak és nőiesnek érezni magukat egyedülálló, ultravékony, pompásan kézre álló üvegcse segítségével. Az illat összetétele: A bevezetésben mindjárt a bergamott édes altónusú, üde akkordjai érvényesülnek. Ezt követően, az illatkompozíció virágillat-szimfóniába megy át, ahol elegáns rózsaesszenciák viszik a prímet, jázminvirág kíséretében téve teljessé a szívillatot. Az alapillatot cédrusfa, vanília és pacsulilevél alkotja. 

Az illat története: A Lancôme Idôle-ban kifinomult elegancia, színtiszta nőiesség leledzik, és minden, ami ahhoz tartozik. Ezt elsősorban a rózsaesszenciák jelenlétének köszönheti. A növényvilág e királynői lényegükben jelentik a nő virágokkal történő kifejezését. Csábító illatuk és hegyes tüskéik mintegy a női szépség és erő jelképei. A kivételesen vékony üvegcse a nők által elérhető, végtelen lehetőségekről beszél. Tisztaság, egyszerűség jellemzi. Az "egyszerűségben az erő" mondás nevében újra bizonyítja, hogy egy páratlan illat jött létre, erős és független nők részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...