Dior divatház

2019. október 7., hétfő

Dolce & Gabbana K

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6442



Mediterrán fás aromás illat. K By Dolce & Gabbana egy Eau de Toilette, amely a férfiasság új korszakát ünnepli. Egy új illat férfiaknak, mely felidézi az olasz vidéket, a mediterrán déli napfényt a citrusok frisseségével, vérnaranccsal és szicíliai citrommal. K By Dolce&Gabbana, mely az erdős toszkán hegyek friss földes illatát hozza el. Az illat végül tüzes pimiento paprikával egészül ki.
Férfias. Hiteles. Lenyűgöző. Egy földközi-tengeri, fás aroma. 

A K by Dolce&Gabbana a karizma és a nagyvonalúság megtestesítője. Tiszteletben tartja a hagyományt a modernség ölelésében. Az érzékeket a vérnarancs és szicíliai citrom illatának földközi-tengeri, citrusos üdesége keríti hatalmába. A szívtónusokban citrusok és muskotályzsálya borostyános akcentusa csípős szerecsendióval és lelkesítő lavandinnal elegyedik. 

Pikáns pepperoni-esszencia szikrája adja a K by Dolce&Gabbana illat erős egyediségét. Ezt követően lép be a cédrusfa érzékisége, mely két elegáns, férfias adalékkal - zöld vetiverrel és pacsulival - fonódik össze. A K by Dolce&Gabbana egy forró, karizmatikus illat, mely tartós csáberőt kölcsönöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...