Dior divatház

2019. november 12., kedd

Cacharel Yes I Am Pink First EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6473

A sziporkázó Cacharel Yes I Am Pink First Eau de Parfum az új női erő kifejezéséről szól. Olyan nőknek való, akik képesek az életet mindig a pozitív oldaláról szemlélni. Fűszeres aláfestésű, virágos-gyümölcsös illat, olyan nőknek, akik örülni tudnak az életnek. Mindennapi viseletre ideális. 

Az illat összetétele: Az egész illatkompozíció központi motívuma a rózsaszín. Ez először a málna jegyeinek és a rózsaszín gyömbér virágainak köszönhetően jelenik meg. Később a szívillatban a rózsaszín jázmin és rózsa esszenciája képviseli. Az alap rózsaszín szantálfája pedig keleties érzékiségét visz az illatba. 

Az illat története: A Cacharel Yes I Am Pink First illat elég merész ahhoz, hogy mosollyal az ajkain, bátran szembemenjen az áramlattal. Olyan, mint egy belső erő, egy jó adag energia, szinte ragadós vágy arra, hogy az életet saját igényeink szerint éljük, azaz szabadelvű. Ugyanis nem az a fontos, amit teszünk, hanem az, ahogyan tesszük. A -Pink First- nem a külsőségekről szól, hanem arról, ahogyan a dolgokat látjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...