Dior divatház

2019. november 12., kedd

Chanel Gabrielle Essence

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6471



Virágos, meleg, elegáns és érzéki illat, melyet Olivier Polge "orr" álmodott meg. Gabrielle Chanel merész, független jelleme meghatározza sorsát és megváltoztatja a történelem menetét. 2017-ben a CHANEL divatház egy illatot hozott létre tiszteletére, amely tükrözi rendkívüli, elszánt és szenvedélyes szellemét: GABRIELLE CHANEL-t. 

Az illattól a csomagolásig - mindkettő elsőként jelenik meg a CHANEL történetében - és a névválasztással tisztelegni szeretne a nő előtt, aki Coco Chanel volt. Gabrielle ragyogó lénye ihlette az illatot, mely ugyan olyan intenzitással ragyog, minden nőt felkérve, hogy mutassa meg valódi önmagát, hogy ösztöneit kövesse szabadságának kifejezésével és elméjének kitárulkozásával. A hangulatos illat mágikus varázsa felfedi minden egyes identitást. Napos jegyei, emeli a nő káprázatos karizmáját, aki ragyogóvá, fenségessé és utánozhatatlanná válik általa. A négyzet alakú, ultra-finom üvegfalakkal ellátott üvegben a parfüm úgy tűnik, mintha súlytalanul lebegne. 

Chanel Gabrielle Essence olyan mint egy parfümnektár, magas virágkoncentrátumának köszönhetően. Ezek az alábbiak: egzotikus és intenzív jázmin, ylang-ylang, gyümölcsös és virágos jegyekkel, narancsvirág, friss és csillogó érzésért, és Grasse tubarózsa, különleges és erősen nőies.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...