Dior divatház

2020. augusztus 25., kedd

Alexander McQueen My Queen

 Alexander McQueen My Queen neuilly cedex EDP



Végső csábítás Alexander McQueen My Queen illata a nők sokszínűségét szimbolizálja, ezért zárták kaleidoszkóphoz hasonlatos üvegbe az illatot. A titokzatos és csábító alkotás a női álmok beteljesülését hivatott elősegíteni.

Ezért az illat négyszintű felépítést kapott a hagyományos 3-as struktúrával szemben. Fejjegyében mandula és ibolya nyitja meg az illatélményt, mely lassan alakul át mámorító narancs, fehér pézsma, napraforgó, és tiszta fehér virágokká. Harmadik fázisként cédrus és a vetiver, és végül írisz, vanília és pacsuli csodálatos illatkompozíciója zárja a sort.

Az üveg rendkívül nőies, kecses, pontosan megtervezett görbék, lila színe a titokzatosságát erősíti fel. A parfüm megalkotójának célja a már művészien megtervezett üveggel az volt, hogy kézbevételkor kellemes, szemet gyönyörködtető élménnyel ajándékozza meg használóját. Az üveget Thomas Bastide tervezte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...