Dior divatház

2020. szeptember 7., hétfő

Bvlgari Pour Femme EDP

Bvlgari Pour Femme női parfüm EDP RITKASÁG!



Történet: Izgalmas dolgok történnek a Bvlgari háza táján. Nemrég rukkoltak elő a Jewel Charms Collection-nel, a már jól ismert Bvlgari parfümöket új köntösbe bújtatták: a 25 ml-es üvegcséket a klasszikusnak számító Cabochon gyürüre formázták. Nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de méretükből adódóan retikül barátok is.

Ez a parfüm a Bvlgari-ékszerekben rejlő kifinomultság és stílus megjelenítője. Az Edt újfajta frissességet mutat be: inkább virágos, mint citrus típusú szokatlan sambacjázmin (a legfinomabb indiai jázmin) tónussal. Az aroma az Egyesült Államokban is népszerü lett, ahol pedig az efféle díszítettség nem kelt nagy izgalmat. A CK One illat és a manapság széleskörüen használt számos más aromás teatónust felhasználó illat ihletője ez az EdT volt.



Leírás: A tea hatása újfajta frissességet biztosít, amely eltér a hagyományos citrusokétól. Finom rózsás tónusba burkolva ibolya és pézsma kíséretében olyan minoségi, virágos, áttetsző hatást kelt, amely illik a Bvlgari-illatok kifinomultságához. Az átfogó érzékelés gyengéd, átlátszó, enyhén fás bukét tapasztal, a végén pézsmás tónussal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...