Dior divatház

2020. szeptember 21., hétfő

Fendi Fan di Fendi Eau Fraiche női parfüm

Fendi Fan di Fendi Eau Fraiche női parfüm


Ahogy a híres Baguette táskákat új és új változatban készítik el, a Fan di FENDI illatok is különböző hangulatokhoz és vágyakhoz illeszkednek. Az Eau de Parfum, az Eau de Toilette és az Eau de Parfum Extreme után most a Fan di FENDI Eau Fraiche változata diktál egy vakítóan sugárzó és boldog tempót. AZ ÜVEG: Az eredeti üveg, egy építészeti üvegtömb, ékszerré változik a Fan de FENDI új, friss illatvariációjában.

A Fendi Forever ikonikus csat a Baguette táska emblematikus két F betűjével átváltozott világoszölddé, ezüst díszítésekkel. Az átlátszó üvegben az illat jade színű, enyhén világoszöld, kifejezi a frissességet, örömöt és ragyogást. Ugyanebben a hangulatban a kupak, a híres Peekaboo táskát idézve, áttetsző, tükrözve ennek a variációnak könnyed, fénylő báját.

A kifinomultság végső érintése a sárga doboz, mely a Fendi ház jellegzetes színe, felékesítve elegáns zöld szalagokkal. FÉNYLŐ, VIRÁGOS ILLAT A SENCHA ZÖLD TEA ILLATJEGYÉN Mint minden Fan di FENDI illat, az Eau Fraiche is Francois Demachy az LVMH ház illatfejlesztési igazgatójának kézjegyét viseli magán, ezúttal Delphine Lebeau-Krowiak és Benoit Lapouza együttműködésével.

A vágy felszítására ezt a ragyogó virágillatot Sencha zöld tea illattal gazdagították. Fénylő, kirobbanóan friss, a Fan di FENDI Eau Fraiche óda a boldogsághoz és bőséghez. Bőségesen és mosolyogva az illat olasz kertek friss, ragyogó citrus illataival indít bergamot Calabriából, citrom Olaszországból. A nyitány izgalmát fokozza a fűszeres, guatemalai kardamom ellenállhatatlanul vibráló, addiktív és sokoldalú vibrációja.



Az illat közepén, az alkotást a Sencha zöld tea aromás eleganciája gazdagítja, mely egy kiváló, stimuláló és ragyogóan friss illatjegy. Kiemeli a fehér és napsütötte virágok illatát, melyek annyira jellemzőek a Fan di FENDI Eau Fraiche illatra. Ezúttal narancsvirág abszolút és Sambac jázmin bontja ki illatát könnyedén, áttetszően.

Az illat befejezése csábító és ragyogó, fás jegyekkel. Maté abszolút hangsúlyozza a tea, dohány és füst illatát, elegánsan visszhangozva a Sencha jegyet. Texaszi cédrus, mely kifinomult és karakteres, miközben lágyan és selymesen a pézsma is kifejlődik. Fan di FENDI Eau Fraiche egy egyedi kompozíció, kábítóan friss, energikus és tiszta, garantáltan új függőséget fog okozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi Delicate Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4980 A Trussardi is beszállt a rózsás parfümöket népszerűsítő divatházak sorába, ...