Dior divatház

2020. szeptember 23., szerda

Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=916


Érzéki, szikrázó és pozitív érzelmekkel teli. Ez a Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune Eau de Toilette, amely üde, könnyed szellőt és karakteres, zamatos grapefruitot rejt.

A Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune az egyik tagja az üde és vidám Aqua Allegoria illatkollekciónak, amely a természet csodáit ünnepli és a természetes anyagok előtt tiszteleg.
A kollekció illatai üdítőek, mint egy Eau de Toilette, ugyanakkor a Guerlain parfümökhöz hasonlóan tartósak. Uniszex gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek. az Aqua Allegoria kollekcióból, amely a természet előtt tiszteleg vidám illat, ami boldog pillanatokat testesít meg Az illat összetétele: Először frissítő bergamottot, zamatos grapefruitot és citromot érezhet. Ezután a fekete ribizli bimbója és keserűnarancs kezd illatozni. Az alapillat, amely a legtovább marad a bőrön, a zamatos vanília és a pacsuli jegyében született.

Az illat története: Az üde Aqua Allegoria kollekció, amelybe a Guerlain Pamplelune is tartozik, a Guerlain-ház parfümőrei bőséges tapasztalatainak nyomán született. Ismereteiket a legendás, 1853-as Eau de Cologne Impériale óta gyűjtik. A kollekció 1999-ben indult, az Aqua Allegoria Pamplelune 2020-ban vált a gyűjtemény részévé. Tagjait a bergamott illata köti össze, amelyet joggal neveznek "Kalábria zöld aranyának".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...