Dior divatház

2020. október 21., szerda

Burberry Classic női parfüm

Burberry Classic női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=578

Keleti gyümölcsös friss érzéki illat, mely a jázmin, rózsa, szantálfa jegyeit egyesíti. Fedezzen fel egy illatot, amely olyan hatást kelt, mintha személyre szabták! A Burberry for Women eau de parfum elegáns, időtlen és természetesen gyönyörű – akárcsak Ön. Éppen ez az exkluzív illat egészíti ki tökéletesen a személyiségét. 

Melengető, virágos-gyümölcsös illat klasszikusan elegáns nőknek. Ideális nappali viselet hűvös időben Az illat összetétele Az eau de parfum fejillatát a körte, az őszibarack, a sárgabarack, a zöld alma és a feketeribizli ellenállhatatlanul zamatos keveréke alkotja. Ehhez csatlakoznak a csábító jázmin, a moha és az egzotikus szantálfa akkordjai. Az illatkompozíció alapillata az édesen melengető vanília, a pézsma és a cédrusfa, amelyek mélyen és rafináltan teszik lenyűgözővé ezt az illatot. 

                                                                   


Az illat története A Burberry for Women a brit Burberry divatház klasszikus illatai közé tartozik. Ahogyan uraknak szóló párja – a Burberry for Men eau de toilette –, ez az illat is a brit hagyományokhoz és London semmihez sem hasonlítható varázsához fűződő szeretetét testesíti meg. Már 1995 óta kapható. Felkeltette érdeklődését az illat? 2019-ben a Burberry úgy döntött, hogy néhány parfüm dizájnját megújítja. Ezért a képen látható üvegcse vagy csomagolás eltérhet a valóságostól. Abban azonban biztos lehet, hogy a Burberry márka megőrzi az illatok brit eleganciáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...