Dior divatház

2020. október 21., szerda

Burberry Her London Dream női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6515

A ködfátyolba burkolózó London szívében is megélheti a romantikus hangulatot és tapasztalhat álomba illő érzelmeket. Elég néhány csepp a női Burberry Her London Dream eau de parfum-ből, és máris teret kap természetes kisugárzása és fesztelensége. Így lesz Ön egy pillanat alatt a leggyönyörűbb jelenség, aki éppen a város utcáit járja! - Ragyogó, virágos-gyümölcsös illat intenzívebb mint a Burberry Her - Blossom és könnyedebb mint a Burberry Her - Francise Kurkdjian vezetésével alkotta két parfümőr.

                            

Az illat összetétele: A gyömbér pikáns jegyei, amelyeket a citrom zamatos jegyei kísérnek, az első pillanattól kezdve frissességgel kényeztetik Önt. Utánuk a fejjegyekkel a rózsa és a bazsarózsa párosa keveredik, hogy tiszta nőiességet és gazdagságot vigyen az illatkompozícióba. Az érzéki lecsengésről a pézsma púderes jegyei gondoskodnak, amelyeket gyengéd ámbra fest alá.

Az illat története: 

A modern, romantikus és szikrázó illat létrejöttét két tehetségnek, Maďa Lernout és Jérôme Di Marino parfümőröknek köszönhetjük. Munkájukat mentoruk, Francise Kurkdjian segítette, aki a korábbi Burberry Her illatokat alkotta. Az üvegcsében folytatódik a Burberry Her illatok története, amelynek főhőse egy lány, aki a londoni életet élvezi. Az eau de parfum üvegcséje ugyanolyan maradt, mint amilyennek az előző Burberry Her illatokról ismerjük, mindössze a kupak vett fel bézses árnyalatot, maga a parfüm pedig aranyszínűen csillog az üvegcse belsejében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...